Sängen väntar

Idag har inte vart världens bästa dag. Ingen matlust och allmänt trött.. Men lite har jag fått i mig iallafall =) Måste tänka på den lilla lilla lilla varelsen som ligger och växer i magen. Men växer gör man bara utav näring, som sagt.

Tusen tack för alla fina kommentarer och jätte fin kommentar ifrån Jessica. Ska försöka bättra mig så att du kan få läsa läsa och läsa! Och självklart ni andra också =) Har saknat att skriva av mig lite faktiskt. Men som sagt, småbarnsföräldrar har inte samma tid som när barnen är äldre och kan ta vara på sig själva lite mer. Men jag ska absolut göra mitt bästa.

Damian har precis somnat.. En kinkig kille har vi haft nu senaste timmen, men äntligen kom john blund till honom också. MEN, det förvånar mig inte om han vaknar ännu en gång för lite bus och vällning.

Jag däremot ska lägga mig inom en timme. Jag ska upp vid 7-8 och ringa till barnmorskan, diska ännu ett berg utav disk, sedan vänta på att pappa kommer vid 10 halv 11, för lite fika. Sedan får vi se vad dagen har att bjuda på?! Vore kanske skönt med promenad eller liknande =) Rätt trist att snön är borta faktiskt.. Var ute för ett tag sen, när det var snö sist i Finspång och åkte pulka osv med mina syskon + min lilla familj. Drack varm choklad och hade det allmänt kul och mysigt.

Plocka föresten bort det sista utav julen idag.. Skönt! Nu måste det bara fixas hem en massa andra grejer som ska ersätta det. =) Men det kommer med tiden, jag har absolut inte brottom hehe.

Nej, nu ska jag nog dyka i sängen snart, så tänkte sätta mig i soffan och prata med min karl nån minut/minuter också. Godnatt, sov så gott alla mina fina läsare.




Visa fler inlägg