Efter många veckor säger jag HEJ igen!

WOW.. Då var det dags att skriva lite igen då! Har egentligen inte någonting att skriva, massor finns det väl, men inget större speciellt. Men skriver detta inlägget för min fina vän Selma. Som även förlora sin moster för några dagar sen, jätte hemskt att se en vän så ledsen. Love you darling! ♥ Så detta inlägget gör jag speciellt för henne.

Men självklart för er andra läsare också :) Jag hoppas ni hänger er kvar, även fast min uppdaterning är SÄMST verkligen, är ledsen för det, men jag gör så mycket annat om dagarna så jag glömmer bort.

Damian, min underbara älskade son, blir 4 månader idag!! Han börjar bli så stor. Han 'pratar' hela tiden och skrattar så mycket han bara orkar, jag har verkligen fått en glad kille som istortsätt aldrig är ledsen, men det är väl skönt det. Han har börjat få smaka på barn-mat i burk, puréer (stavning?). Han blir bara starkare och starkare och vill verkligen uppleva saker med hela kroppen. Han har bytt från liggdelen till sittdelen och trivs som fisken i vattnet. Mycket roligare verkar han tycka nu när han kan se så mycket. Åh, tiden verkligen springer iväg.. Aldrig vart med om att tiden går så snabbt som den faktiskt gör nu. Men jag kan absolut inte må bättre, detta är det absolut bästa som någonsin har hänt mig och jag skulle aldrig vilja byta bort detta.

Den senaste veckan har spenderats här hemma hos mamma, i Finspång. Här händer det väl inte alls mycket mer än promenader, handla, umgås och ha kul med familjen-/erna! Har även tänkt att jag ska träffa pappa nån utav dom närmaste dagarna med tanke på hur sällan det händer, så jag saknar honom en hel del.

Just det, mellan måndag och lördag nu så ska jag gå och titta på lägenheten och välja tapeter osv. Japp, ni läste rätt. Lägenheten, jag och min lilla familj har fått en lägenhet här i Finspång. Är jätte glad verkligen, ska bli sååå skönt att äntligen få eget. Och ett plus är att hela lägenheten ska renoveras osv innan vi kan flytta in, så det blir frääsht! 1 December har vi som inflyttningdatum.

Hm.. Vad har jag mer att berätta, har så svårt för det. Iallafall nu när jag bara skrev för att skriva inte kände att JA, det ska jag berätta om. Ni kanske vill hjälpa till och kommentera lite ni vill att jag ska skriva om. Så ni kan få mig att komma igång igen? Det vore väl suveränt. Det tycker iallafall jag.

Avslutar detta inlägg med några bilder, PUSS!









Visa fler inlägg