Godmorgon!

Har precis matat lilla Damian så nu sitter vi här och myser. Så fort han börjar bli lite trött igen, så ska vi lägga oss några timmar till, usch så trött man kan vara. Men värst är nog ryggen som jag har muskelinflammation i, istortsätt överallt, men värst är på höger sida och så är mina tabletter slut, hur kul som helst. Eller inte! Man kan ju snabbt andas normalt och nyser man eller liknande så skriker man ju. Bad...

Påtal om annat sitter Damian och skrattar åt mig nu. Världens leénde och bara glor och ger fram jätte söta ljud. Måste vara det fula ansiktsuttrycket jag har när jag sitter och skriver. 'Seriös'. Haha! Mitt hjäärta.

Tråkigt är väl också vädret.. Fyy.. Jag hade så gärna vaknat till sol och gått ut och solat under dagen, men icke. Men man kan ju alltid hoppas att vädret spricker upp. JUST DET!!!

Jag tänkte ber er läsare om en tjänst, hoppas det är okej för er. Tills vi får pengar nu hade jag, Pontus och Damian tänkt hitta på något extra kul. Men vi vet inte vad, vart, hur osv.. Kanske till en annan stad, nöjespark, annat land (runt om oss) eller liknande. Någon som har nåt/några tips så vore det guld värt, för här sitter vi och kommer inte direkt på någonting. Så har ni några ideér på nåt som kn bli en lyckad dag så berätta gärna! :)

Återkommer senare under dagen. Puss!

Visa fler inlägg